beAwear

CLASC beAwear inspireert en adviseert over zakelijke impact


'You never get a second change for a first impression'

Hoe laat je deze kracht werken bij een sollicitatiegesprek, presentatie, aquisitiegesprek en netwerkbijeenkomst? Zodat jij je doelen bereikt. 

Kom naar een van onze Meetings over 'de onuitwisbare kracht van de eerste indruk' waarin Mieke Kortman (designer en styliste) en Yvonne Lamers (designer en bedrijfskundige) hun wetenswaardigheden en tips delen. Speciaal voor slimme vrouwen die hun presentatie optimaal willen inzetten in hun carrière en van Slow Fashion houden.

'Authentiek leiderschap begint bij jou'

Hoe borg je jouw authenticiteit waardoor je het vertrouwen uitstraalt en krijgt?

Kies voor maatwerkadvies, van Mieke Kortman, vastgelegd in een persoonlijke handleiding over jouw performance. De do's en don'ts afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Wil je daarna gericht aan de slag en je garderobe transformeren? Dan ga je met Mieke je zakelijke kledingkast inventariseren. Vervolgens kijkt Mieke wat er ontbreekt. Je maakt samen een wishlist van zowel vintage als fair-items om de zakelijke look te completeren en jullie gaan samen shoppen. Ga je liever niet zelf shoppen, dan gaan wij voor jou op pad en we maken een pasafspraak met je.